Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και Πολιτική Απορρήτου


Η προστασία των προσωπικών σας δεδομένων είναι σημαντική για εμάς!

Χαιρόμαστε που σας ενδιαφέρει η προστασία των προσωπικών σας δεδομένων. Λαμβάνουμε σοβαρά υπόψιν την κατανοητή επισκόπηση των διαδικασιών μας και θέλουμε να είμαστε διαφανείς με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων. Για τον λόγο αυτό τηρούμε μια πολιτική που καθορίζει τον τρόπο επεξεργασίας και προστασίας των προσωπικών σας δεδομένων.

Σεβόμαστε τα δικαιώματα της ιδιωτικής σας ζωής και αναγνωρίζουμε τη σημασία της προστασίας των πληροφοριών σας. Κάθε φορά που μας δίνετε τα προσωπικά σας στοιχεία, τα χρησιμοποιήσουμε σύμφωνα με τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (GDPR) και τους ισχύοντες νόμους περί προστασίας προσωπικών δεδομένων και για τους σκοπούς που καθορίζονται στην παρούσα πολιτική και σε όλους τους σχετικούς όρους χρήσης και προϋποθέσεις.

Ποιοι είμαστε


Είμαστε η TRYROSO IKE, αλλά συνήθως χρησιμοποιούμε το Agora Delivery app (εφεξής το «Εφαρμογή»). Μπορείτε πάντα να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω των παρακάτω μεθόδων:

Αθηνάς 2, Τ.Κ. 10551 Αθήνα Αττικής, Μοναστηράκι
Email: hello@agora.delivery


Κατά την επίσκεψη στην Εφαρμογή μας, την εγγραφή ή καταχώρηση παραγγελιών, συμφωνείτε με την παρούσα πολιτική απορρήτου.

Τι είδους προσωπικά δεδομένα συλλέγουμε και για ποιον λόγο

Tονίζεται ότι σε καμία περίπτωση η παροχή από μέρους σας των προσωπικών σας δεδομένων δεν είναι υποχρεωτική. Αυτό σημαίνει ότι με δική σας προαίρεση μας παρέχετε κάθε φορά εκείνα τα προσωπικά δεδομένα που κατ΄ ελάχιστον χρειάζονται για την ορθή και αποτελεσματική παροχή εκείνης της υπηρεσίας την οποία επιθυμείτε κάθε φορά να λάβετε από αυτήν.

Διευκρινίζεται ότι για οποιονδήποτε λόγο μη χορήγηση εκ μέρους σας εκείνων των προσωπικών δεδομένων, τα οποία χαρακτηρίζονται ως «μη υποχρεωτικά», σε καμία περίπτωση δε δύναται να οδηγήσει σε άρνηση παροχής της υπηρεσίας την οποία επιθυμείτε να λάβετε από αυτήν και συνδέεται με τα εν λόγω μη υποχρεωτικά προσωπικά δεδομένα.

Γενικά, επεξεργαζόμαστε τις ακόλουθες κατηγορίες προσωπικών δεδομένων για τους εξής λόγους:

Στοιχεία επικοινωνίας:
Όνομα, διεύθυνση, αριθμός τηλεφώνου, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Λόγος:
Εάν επικοινωνήσετε μαζί μας, συλλέγουμε αυτά τα δεδομένα επειδή πρέπει να γνωρίζουμε με ποιον μιλάμε και για ποιο λόγο ώστε να μπορέσουμε να σας βοηθήσουμε.

Δεδομένα τοποθεσίας:
Διεύθυνση, Ταχυδρομικός Κώδικας, Πόλη, Χώρα, Γεωγραφικό μήκος, Γεωγραφικό πλάτος

Λόγος:
Xρειαζόμαστε αυτά τα δεδομένα για την παράδοση της παραγγελίας σας. Οι γεωγραφικές συντεταγμένες δημιουργούνται αυτόματα ώστε να μπορέσουμε να επεξεργαστούμε τη διεύθυνση παράδοσης σε άλλα συνδεδεμένα συστήματα όπως ή εφαρμογή διανομής μέσω της οποίας προβάλλεται η διεύθυνση στους διανομείς μας.

Δεδομένα προφίλ (βασικά δεδομένα):
Όνομα, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, κωδικός πρόσβασης, αριθμός τηλεφώνου, διευθύνσεις παράδοσης

Λόγος:
Αυτά τα δεδομένα είναι τα βασικά δεδομένα σας, τα οποία χρειαζόμαστε οπωσδήποτε για τις υπηρεσίες μας. Χωρίς διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου / αριθμό τηλεφώνου και κωδικό πρόσβασης, δεν μπορείτε να δημιουργήσετε ένα προφίλ. Μαζί με το όνομά σας, αυτά είναι τα βασικά δεδομένα σας.

Πληροφορίες συσκευής και δεδομένα πρόσβασης:
Αναγνωριστικό συσκευής, λειτουργικό σύστημα και αντίστοιχη έκδοση, ώρα πρόσβασης, πληροφορίες σχετικά με τη σύνδεση στο διαδίκτυο (διεύθυνση IP)

Λόγος:
Σε κάθε πρόσβαση αυτές οι πληροφορίες αποθηκεύονται από εμάς για τεχνικούς λόγους. Χρησιμοποιούμε επίσης μέρος αυτών των πληροφοριών για την έγκαιρη ανίχνευση ύποπτης συμπεριφοράς και την αποφυγή ζημιών.

Πληροφορίες παραγγελίας:
Ιστορικό παραγγελιών, επιλεγμένα εστιατόρια, τιμολόγια, αναγνωριστικό παραγγελίας, σχόλια σχετικά με παραγγελίες, πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο πληρωμής, διεύθυνση παράδοσης και επιτυχείς παραγγελίες παραγγελίες

Λόγος:
Κάθε φορά που πραγματοποιείτε μια παραγγελία, αυτές οι πληροφορίες θα προστεθούν στο προφίλ σας. Μπορείτε να δείτε όλες αυτές τις πληροφορίες στο προφίλ σας ανά πάσα στιγμή. Οι πληροφορίες θα σας δώσουν μια γενική εικόνα των επιλογών σας και των προηγούμενων παραγγελιών σας. Θα χρησιμοποιήσουμε επίσης τις ίδιες πληροφορίες για τη βελτίωση των υπηρεσιών μας. Επιπλέον, θα καταστήσουμε ανώνυμες τις πληροφορίες αυτές όταν ζητήσετε διαγραφή ή όταν το προφίλ σας γίνει ανενεργό για να συνεχίσουμε να τις χρησιμοποιούμε σε ανώνυμη μορφή και να βελτιώνουμε τις υπηρεσίες μας.

Δεδομένα επικοινωνίας
Όνομα, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αριθμός τηλεφώνου, αναγνωριστικό συσκευής.

Λόγος:
Εάν θέλετε να λάβετε ενημερωτική επικοινωνία ή ειδοποιήσεις εντός της εφαρμογής μας, χρειαζόμαστε ορισμένες πληροφορίες. Θεωρούμε πιο φιλικό να σας απευθυνθούμε με το όνομά σας. Αυτή η κατηγορία προσωπικών πληροφοριών χρησιμοποιείται επίσης για να επικοινωνήσουμε μαζί σας στην περίπτωση που για παράδειγμα ένα προϊόν δεν μπορεί να σας παραδοθεί και θέλουμε να σας προσφέρουμε εναλλακτική λύση.

Στοιχεία πληρωμής:
Τρόπος πληρωμής, ψευδωνυμοποιημένες πληροφορίες πιστωτικής κάρτας

Λόγος:
Χρειαζόμαστε αυτές τις πληροφορίες για να παρακολουθήσουμε την εξέλιξη των πληρωμών σας και να τις αντιστοιχίσουμε στις παραγγελίες που έχετε καταχωρίσει.

Πληροφορίες αποστολής:
Όνομα, διεύθυνση παράδοσης, αριθμός τηλεφώνου, αναγνωριστικό παραγγελίας

Λόγος:
Σύμφωνα με την αρχή της ελαχιστοποίησης των δεδομένων, παρέχουμε στους διανομείς και τα συνεργαζόμενα καταστήματα μόνο τις πληροφορίες που χρειάζονται για να προετοιμάσουν και να σας παραδώσουν την παραγγελία.

Για ποιους λόγους επεξεργαζόμαστε δεδομένα


Επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα αυστηρά και μόνο σύμφωνα με τις νομικές απαιτήσεις. Δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στο να λαμβάνονται υπόψιν όλες οι αρχές για την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα. Δίνουμε μεγάλη προσοχή στη διαφάνεια και επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα σας μόνο αν αυτό είναι νόμιμο και αν εύλογα αναμένετε ότι τα προσωπικά σας δεδομένα θα υποβληθούν σε επεξεργασία. Αν, κατά την αξιολόγηση, καταλήξουμε στο συμπέρασμα ότι η επεξεργασία δεν είναι εύλογα αναμενόμενη, θα πραγματοποιήσουμε την επεξεργασία μόνο με τη ρητή συγκατάθεσή σας.


Διαχείριση του Προφίλ σας

Για να μπορέσουμε να σας προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας, η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων είναι απαραίτητη. Μεγάλο μέρος των δεδομένων που μας διαβιβάζετε, τα συλλέγουμε αυτόματα όταν χρησιμοποιείτε την Εφαρμογή μας. Παρ 'όλα αυτά, προσπαθούμε να διατηρήσουμε όσο το δυνατόν μικρότερο όγκο δεδομένων. Μπορείτε να μας βοηθήσετε, διαβιβάζοντας μας μόνο τα απαραίτητα δεδομένα που χρειαζόμαστε για να εκπληρώσουμε τις συμβατικές μας υποχρεώσεις.


Δημιουργία λογαριασμού

Κατά τη δημιουργία ενός λογαριασμού χρήστη θα σας ζητηθεί να εισαγάγετε τα βασικά δεδομένα σας. Αυτό είναι απολύτως απαραίτητο, καθώς δεν μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα προφίλ χρήστη χωρίς αυτά τα δεδομένα. Η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και ο αριθμός τηλεφώνου σας είναι ιδιαίτερα σημαντικά δεδομένα, καθώς μπορούμε θα τα χρησιμοποιήσουμε την επόμενη φορά που θα συνδεθείτε. Επιπλέον, θα θέλαμε να σας ζητήσουμε να επιλέξετε προσεκτικά τον κωδικό πρόσβασής σας.


Σύνδεση

Αν έχετε ήδη λογαριασμό χρήστη, θα πρέπει να εισαγάγετε το κινητό σας τηλέφωνο και τον κωδικό πρόσβασής σας για να συνδεθείτε.

Κατηγορίες προσωπικών δεδομένων:
Δεδομένα προφίλ (βασικά δεδομένα)

Διαχείριση του προφίλ σας

Μπορείτε να συνδεθείτε στο προφίλ σας ανά πάσα στιγμή και να αλλάξετε τα προσωπικά σας δεδομένα, όπως το όνομα ή τον αριθμό τηλεφώνου.


Κατηγορίες προσωπικών δεδομένων:
Δεδομένα προφίλ (βασικά δεδομένα)
Δεδομένα τοποθεσίας
Πληροφορίες συσκευής και δεδομένα πρόσβασης
Πληροφορίες Παραγγελίας
Δεδομένα επικοινωνίας
Στοιχεία Πληρωμής

Νομική βάση:
Άρθρο 6 παράγραφος 1 β) του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων, εκτέλεση της σύμβασης


Επεξεργασία παραγγελίας

Μόλις καταχωρήσετε επιτυχώς και αποφασίσετε να πραγματοποιήσετε την παραγγελία σας, θα αποθηκεύσουμε αυτές τις πληροφορίες στο προφίλ σας και θα τις επεξεργαστούμε περαιτέρω ώστε να μπορέσουμε να ολοκληρώσουμε την παραγγελία σας. Όταν υποβάλλετε την παραγγελία σας, τα προσωπικά σας δεδομένα μεταφέρονται στη βάση δεδομένων μας και από εκεί σε άλλα συστήματα για περαιτέρω επεξεργασία.

Κατηγορίες προσωπικών δεδομένων:
Στοιχεία επικοινωνίας
Δεδομένα τοποθεσίας
Πληροφορίες συσκευής και δεδομένα πρόσβασης


Προσωρινή αποθήκευση

Αφού συνδεθείτε στο προφίλ σας και κάνετε την επιλογή σας, τα προϊόντα θα αποθηκευτούν στο προφίλ σας. Αν κατά λάθος κλείσετε την εφαρμογή σας, μπορείτε να συνεχίσετε από το τελευταίο σημείο της παραγγελίας σας. Οι τελευταίες πληροφορίες αποθηκεύονται σε κατάλληλο αποθηκευτικό χώρο

Παράδοση

Μόλις καταχωρήσετε με επιτυχία την παραγγελία σας, εκτελούνται διάφορες διαδικασίες για να διασφαλιστεί ότι η παραγγελία σας θα παραδοθεί γρήγορα.
Οι ακόλουθες δραστηριότητες επεξεργασίας περιγράφουν τον τρόπο και το λόγο για τον οποίο τα δεδομένα σας υποβάλλονται σε επεξεργασία καθώς και τους αντίστοιχους σκοπούς επεξεργασίας.

Μεταφορά από συνεργαζόμενα καταστήματα

Σε όλες αυτές τις περιπτώσεις παράδοσης κατ’ οίκον παραγγελίες σας στέλνουμε τα προσωπικά σας δεδομένα στα συνεργαζόμενα καταστήματα ώστε να μπορούν να παραδώσουν γρήγορα την παραγγελία σας.

Παροχή Προωθητικού/Ενημερωτικού Υλικού

Ενημερωτική επικοινωνία
Αν έχετε αποδεχτεί να λαμβάνετε προωθητικό/ενημερωτικό υλικό κατά την εγγραφή σας, διατηρούμε το δικαίωμα να σας στέλνουμε τακτικές προσφορές μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου παρόμοιων αγαθών ή υπηρεσιών που έχετε ήδη αγοράσει.

Το περιεχόμενο των ενημερωτικών επικοινωνιών μας διαφέρει, καθώς χρησιμοποιούμε διαφορετικές πληροφορίες από το ιστορικό παραγγελιών και τις διευθύνσεις παράδοσης.
Αυτή είναι μια διαδικασία δημιουργίας προφίλ κατά την οποία επεξεργαζόμαστε αυτόματα τα δεδομένα σας. Η συγκεκριμένη κατηγοριοποίηση πελατών μπορεί να έχει νομική ή άλλη σημαντική επίπτωση σε εσάς, εάν λαμβάνετε ορισμένες ενημερωτικές επικοινωνίες που δεν περιλαμβάνονται σε άλλες καμπάνιες.

Εάν η αυτοματοποιημένη λήψη αποφάσεων οδηγεί σε αρνητικό αποτέλεσμα για εσάς και δεν συμφωνείτε με αυτό, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στη διεύθυνση hello@agora.delivery

Σε αυτή την περίπτωση, θα εξετάσουμε μεμονωμένα την υπόθεσής σας.

Κατηγορίες προσωπικών δεδομένων:
Δεδομένα επικοινωνίας
Δεδομένα τοποθεσίας
Πληροφορίες Παραγγελίας

Νομική βάση:
Η επεξεργασία δεδομένων γίνεται αποκλειστικά με βάση το έννομο συμφέρον μας για εξατομικευμένη διαφήμιση σύμφωνα με το άρ. 6 παρ. 1 (στ) του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων. Εάν έχετε εναντιωθεί στη χρήση του τηλεφώνου σας ή της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας για το σκοπό αυτό, δεν θα σας στείλουμε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Δικαιούστε να αντιταχθείτε στη χρήση της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας για τους προαναφερθέντες διαφημιστικούς σκοπούς ανά πάσα στιγμή και με μελλοντική ισχύ είτε μέσα από κάθε ηλεκτρονικό μήνυμα που σας στέλνουμε, είτε μέσω του προφίλ σας είτε ενημερώνοντάς μας hello@agora.delivery . Σ’ αυτή την περίπτωση, η χρήση του τηλεφώνου σας ή η χρήση της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας για διαφημιστικούς σκοπούς θα διακοπεί αμέσως.

Κατηγορίες προσωπικών δεδομένων:
Στοιχεία επικοινωνίας

Νομική βάση:
Άρθρο 6 παράγραφος 1 (στ) του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων, έννομο συμφέρον.


App
Θέλουμε να σας ενημερώσουμε για προσφορές όταν χρησιμοποιείτε την εφαρμογή μας. Εργαζόμαστε πάντα για να σας προσφέρουμε μια εκπληκτική εμπειρία χρήστη. Για να το πετύχουμε, διαπραγματευόμαστε πολύ καλές προσφορές με τους συνεργάτες μας. Για να σας ενημερώσουμε σχετικά με αυτές τις προσφορές, θα σας στείλουμε in-app ή push ειδοποίηση. Για να τα λάβετε χρειάζεται να έχετε ενεργοποιήσει τις ειδοποιήσεις στις συσκευές σας.

Κατηγορίες προσωπικών δεδομένων:
Δεδομένα προφίλ (βασικά δεδομένα)
Δεδομένα τοποθεσίας
Πληροφορίες Παραγγελίας

Νομική βάση:
Εάν η επεξεργασία πραγματοποιείται με τη συγκατάθεσή σας, η νομική βάση είναι το άρθρο 6 παράγραφος 1 (α) του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων, δηλαδή η συγκατάθεση. Διαφορετικά, η επεξεργασία βασίζεται στο έννομο συμφέρον μας σύμφωνα με το άρθρο 6 παράγραφος 1 στ) του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων. Το έννομο συμφέρον μας έγκειται στον προαναφερθέντα σκοπό.

Με ποιον συνεργαζόμαστε και μοιραζόμαστε τα δεδομένα σας


Ποτέ δεν παρέχουμε τα δεδομένα σας σε μη εξουσιοδοτημένα τρίτα μέρη. Ωστόσο, στο πλαίσιο των εργασιών μας, λαμβάνουμε υπηρεσίες από παρόχους υπηρεσιών δίνοντάς τους περιορισμένη και αυστηρά ελεγχόμενη πρόσβαση σε ορισμένα από τα δεδομένα μας. Ωστόσο, προτού διαβιβάσουμε προσωπικά δεδομένα σε αυτές τις εταιρίες-εκτελούντες την επεξεργασία για λογαριασμό μας, κάθε μεμονωμένη εταιρεία υποβάλλεται σε έλεγχο. Όλοι οι παραλήπτες δεδομένων πρέπει να πληρούν τις νομικές απαιτήσεις σχετικά με την προστασία δεδομένων και να αποδείξουν το επίπεδο προστασίας των δεδομένων με τα κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέσα.


Πάροχοι υπηρεσιών

Χρησιμοποιούμε διαφορετικούς εκτελούντες επεξεργασία δεδομένων για τις καθημερινές μας δραστηριότητες επεξεργασίας. Αυτοί επεξεργάζονται τα προσωπικά σας δεδομένα σύμφωνα με τις απαιτήσεις του άρθρου 28 του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων, μόνο σύμφωνα με τις οδηγίες μας και δεν έχουν καμία αξίωση σχετικά με αυτά. Παρακολουθούμε τους εκτελούντες την επεξεργασία και συνεργαζόμαστε μόνο με αυτούς που πληρούν τα υψηλές απαιτήσεις προστασίας προσωπικών δεδομένων που θέτουμε.
Επειδή χρησιμοποιούμε διαφορετικούς εκτελούντες επεξεργασία δεδομένων τους οποίους μπορεί να μεταβάλλουμε κατά διαστήματα, δεν είναι εφικτό να εντοπιστούν συγκεκριμένοι παραλήπτες προσωπικών πληροφοριών. Ωστόσο, αν σας ενδιαφέρει, θα μοιραστούμε τις λεπτομέρειες του(ων) εκτελούντος(ων) επεξεργασία που χρησιμοποιείται τη δεδομένη περίοδο, κατόπιν αιτήματος.


Τρίτα μέρη

Εκτός από τους εκτελούντες την επεξεργασία δεδομένων, συνεργαζόμαστε επίσης με τρίτους, στους οποίους διαβιβάζουμε τα προσωπικά σας δεδομένα, αλλά δε δεσμεύονται από τις οδηγίες μας. Αυτοί είναι, για παράδειγμα, οι σύμβουλοί μας, ή οι φοροτεχνικοί που λαμβάνουν τα στοιχεία σας από εμάς βάσει συμβολαίου και επεξεργάζονται αυτά τα δεδομένα για νομικούς λόγους ή για να προστατεύσουν τα συμφέροντά μας.
Σε καμία περίπτωση δεν πωλούμε ή ενοικιάζουμε τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους. Αυτό δεν θα πραγματοποιηθεί ποτέ χωρίς τη ρητή συγκατάθεσή σας.


Εισαγγελικές αρχές και νομικές διαδικασίες

Δυστυχώς, μπορεί να συμβεί μερικοί από τους χρήστες και τους παρόχους υπηρεσιών μας να μη συμπεριφέρονται νόμιμα και να επιθυμούν να μας βλάψουν. Σε αυτές τις περιπτώσεις, δεν υποχρεούμαστε μόνο να παραδίδουμε προσωπικά δεδομένα βάσει νομικών υποχρεώσεων, είναι επίσης προς το συμφέρον μας να προλαμβάνουμε τις ζημίες, να ισχυροποιούμε τους ισχυρισμούς μας και να απορρίπτουμε αδικαιολόγητες αξιώσεις.

Πόσο καιρό αποθηκεύουμε τα δεδομένα σας


Γενικά, διαγράφουμε τα δεδομένα σας μετά την εκπλήρωση του σκοπού για τον οποίο έχουν συλλεχθεί. Οι ακριβείς κανόνες διαγραφής ορίζονται στις εθνικές διατάξεις περί διατήρησης δεδομένων. Διαφορετικοί κανόνες διαγραφής ισχύουν ανάλογα με τον σκοπό της επεξεργασίας. Μέσα από αυτούς τους κανόνες διαγραφής έχουμε ορίσει διάφορες κατηγορίες δεδομένων και τις έχουμε κατατάξει σε περιόδους κανόνων διαγραφής. Τα δεδομένα που συλλέγονται χαρακτηρίζονται με έναν κανόνα διαγραφής. Μετά τη λήξη της περιόδου διατήρησης, τα αποθηκευμένα δεδομένα θα διαγραφούν ανάλογα.

Θα διαγράψουμε τα προσωπικά σας δεδομένα, αν το επιθυμείτε και μας ενημερώσετε ή εάν ο λογαριασμός σας παραμείνει ανενεργός για τρία χρόνια. Πριν συμβεί αυτό, θα λάβετε ξεχωριστή ειδοποίηση από εμάς στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που είναι συνδεδεμένη με το λογαριασμό σας.

Εκτός από τους κανόνες διαγραφής που καθορίστηκαν από εμάς, υπάρχουν και άλλες νομικές περίοδοι διατήρησης, τις οποίες τηρούμε. Για παράδειγμα, τα φορολογικά στοιχεία πρέπει να φυλάσσονται για περίοδο μεταξύ έξι και δέκα ετών ή ακόμη περισσότερο σε ορισμένες περιπτώσεις. Αυτές οι ειδικές περίοδοι διατήρησης ποικίλλουν ανάλογα με τις εθνικές νομικές απαιτήσεις.

Συνεπώς, παρά το αίτημά σας για διαγραφή των δεδομένων σας, ίσως χρειαστεί να αποθηκεύσουμε ορισμένα από τα δεδομένα λόγω νομικών απαιτήσεων. Σε αυτήν την περίπτωση, ωστόσο, θα περιορίσουμε τα δεδομένα σας από περαιτέρω επεξεργασία.

Επιπλέον, θα συνεχίσουμε να αποθηκεύουμε τα δεδομένα σας εάν έχουμε το δικαίωμα να το πράξουμε σύμφωνα με το άρθρο 17 παράγραφος 3 του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα εάν χρειαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα για τη σύσταση, άσκηση ή υπεράσπιση έννομων αξιώσεων.

α προσωπικά σας δεδομένα αποθηκεύονται στο Σύστημα Διαχείρισης Αιτήσεων καθώς και στα αντίγραφα ασφαλείας που διατηρούμε στα συστήματά μας (π.χ. email).

Διατηρούμε και επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα για το εύλογο χρονικό διάστημα που είναι αναγκαίο για την εκπλήρωση των σκοπών της επεξεργασίας. Σε περίπτωση που έχετε παράσχει τη συγκατάθεσή σας για την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που σας αφορούν για το σκοπό αξιολόγησης της καταλληλότητάς σας για οποιαδήποτε άλλη από τις τρέχουσες ή μελλοντικές ευκαιρίες απασχόλησης θα αποθηκεύσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα για διάστημα έως 6 μηνών. Εάν κατά τη διάρκεια αυτού του χρονικού διαστήματος επιθυμείτε να αποσύρετε τη συγκατάθεσή σας, θα διαγράψουμε τα δεδομένα σας δίχως καθυστέρηση, εκτός αν άλλως υποχρεούμαστε εκ του νόμου.

Τα δικαιώματά σας

Ως υποκείμενο επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων μπορείτε να κάνετε χρήση των παρακάτω δικαιωμάτων σας ανά πάσα στιγμή.

Αν επιθυμείτε να ασκήσετε οποιοδήποτε από τα παραπάνω παρακαλώ επικοινωνήστε με το hello@agora.delivery .

Εάν πιστεύετε ότι έχουμε κάνει κάποιο λάθος με τα προσωπικά σας δεδομένα ή τα δικαιώματά σας, μπορείτε να υποβάλετε καταγγελία στην αρμόδια εποπτική αρχή ανά πάσα στιγμή.

Δικαίωμα τροποποίησης


Διατηρούμε το δικαίωμα να αλλάξουμε αυτή την πολιτική προστασίας δεδομένων σύμφωνα με τις νομικές διατάξεις. Θα σας ενημερώσουμε για οποιεσδήποτε σημαντικές αλλαγές, όπως αλλαγές σκοπών ή τη χρήση νέων σκοπών επεξεργασίας.

Τελευταία ενημέρωση: Δεκέμβριος 2020